0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Purmerend?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Purmerend

Contact met een ongediertebestrijder werkzaam in Purmerend

Heeft u in de regio Purmerend een ongediertebestrijder nodig? Kies dan voor de door ons aangedragen professional. Wij hebben jarenlange ervaring en gaan altijd professioneel te werk. Dus heeft u last van ratten, muizen of kakkerlakken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

U kunt bij ons terecht voor preventie, inspectie en bestrijding. Maak een afspraak door te bellen naar 0800 255 3733. Wilt u liever eerst online een offerte aanvragen? Gebruik dan het formulier hieronder. We staan in en om Purmerend voor u klaar!

Offerte aanvragen

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606