0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Purmerend?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Purmerend

Muizen en ratten bestrijden in Purmerend

Problemen met ratten en muizen nemen toe zodra het buiten kouder wordt. Vooral in de winter en in het voorjaar zoeken ze graag de warmte en de plekken met voldoende voedsel op. En als ze uw woning eenmaal weten binnen te dringen kunnen ze op uiteenlopende manieren voor overlast zorgen.

Een ongediertebestrijder kan u op een professionele manier helpen bij de bestrijding van muizen en ratten. We weten bij de door ons aangedragen professional precies hoe we de dieren weer weg krijgen en wat er gedaan kan worden om ze weg te houden. U kunt ons zowel inschakelen voor preventie als voor probleembestrijding. Bel ons op 0800 255 3733 voor een afspraak of stuur uw opdracht door via het contactformulier. We staan 24/7 voor u klaar.

Waarom muizen en ratten bestrijden?

Muizen leven nooit alleen. Wanneer u er een ziet lopen is de rest van de groep nooit ver weg. En op het moment dat ze een fijne leefomgeving met voldoende voedsel hebben gevonden vertrekken ze nog maar zelden. Uit recente data blijkt zelfs dat ruim vijfentwintig procent van de Nederlanders jaarlijks overlast van muizen ervaart.

De overlast bestaat voornamelijk uit knaagschade en onhygiënische omstandigheden. De ratten en muizen knagen niet alleen voedselverpakkingen kapot maar ook isolatiemateriaal en elektriciteitskabels. Dat is niet alleen vies en vervelend, het kan ook gevaar opleveren. Met een beetje pech kan zo’n aangevreten kabel kortsluiting of zelfs brand veroorzaken.

Verder zijn de gezondheidsrisico’s voor mens en huisdier een belangrijk argument om ratten en muizen te bestrijden. Ze verspreiden namelijk verschillende virussen en bacteriën. Dat doen ze via hun speeksel, hun urine en via de uitwerpselen. Daardoor loopt u met ratten of muizen in huis bijvoorbeeld een verhoogd risico op een salmonellabesmetting en om de ziekte van Weil of het hantavirus op te lopen.

Waaraan herkent u de aanwezigheid van ratten en muizen?

De aanwezigheid van uitwerpselen is de meest makkelijke manier om vast te stellen of u ratten of muizen in huis heeft. U kunt een muizenkeutel herkennen aan de langwerpige, spitse vorm. Het keuteltje is ongeveer een halve centimeter lang. Een rattenkeutel is een stuk groter. Deze keutels zijn ongeveer twee centimeter lang, een halve centimeter breed en u treft ze meestal aan in hoopjes.

Er zijn, naast de aanwezigheid van uitwerpselen, nog een aantal andere signalen waaraan u kunt zien dat u met een ratten- of muizenprobleem te maken heeft:

  • Wanneer u een muis of rat ziet lopen
  • Als u krassende geluiden hoort in muren en/of op plafonds
  • Als er een muffe muizengeur hangt
  • Bij kapotgevreten voedselverpakkingen en/of knaagschade aan meubels
  • Wanneer u kleine urinevlekjes of sporen van buiksmeer (huidvet van ratten/muizen) aantreft

de door ons aangedragen professional helpt bij de bestrijding van muizen en ratten in Purmerend

Omdat ratten en muizen zich snel voortplanten is ons advies om zo snel mogelijk met de bestrijding te beginnen. Als u iets niet wilt is het een ratten- of muizenplaag. Wanneer er al sprake is van een rattenplaag heeft dit meestal ook gevolgen voor uw buren. De ratten komen in dat geval niet alleen bij u naar voedsel zoeken. Ze gaan de hele omgeving af. Om zo’n rattenplaag effectief te kunnen bestrijden is het cruciaal om samen met de buren een bestrijdingsplan op te stellen.

de door ons aangedragen professional kan deze gezamenlijke aanpak eventueel coördineren. Naast de bestrijding helpen we ook met preventieve maatregelen. Zonder preventie is bestrijding namelijk alleen op de korte termijn effectief. Ook nadat we ons werk hebben gedaan blijven we beschikbaar voor vragen en advies. Bel ons voor professionele bestrijding van ratten en muizen in Purmerend op 0800 255 3733 of stuur uw probleem door via het contactformulier. Dan komen we snel voor u in actie.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606