0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Purmerend?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Purmerend

Bedwantsen bestrijden in Purmerend

Heeft u een bedwantsenplaag in de regio Purmerend? Kom dan snel in actie. Deze parasiet is erg moeilijk te bestrijden. Hoe eerder u een ervaren ongediertebestrijder inschakelt, hoe gemakkelijker het is om de bedwants te bestrijden. de door ons aangedragen professional helpt u hier graag bij.

De bedwants wordt ook wel een wandluis genoemd en kwam tot een aantal jaar geleden nauwelijks voor in Nederland. In de afgelopen jaren zijn er echter steeds meer meldingen geweest van bedwantsen in Nederland. Die zijn hier vooral terecht gekomen doordat Nederlandse toeristen ze vanuit het buitenland hebben meegenomen.

De wants is zo’n halve centimeter lang, rood of bruin van kleur en leeft van mensenbloed. De parasiet komt vooral ‘s nachts tevoorschijn. Ze steken dan met hun steeksnuit door de huid heen, waardoor rode bultjes ontstaan. Overdag verstoppen ze zich erg goed, waardoor het lastig kan zijn om ze allemaal te verwijderen.

Onze werkwijze

Wanneer niet alle bedwantsen weggehaald worden, is het voor de wants mogelijk om weer in groten getale terug te komen. Wij zorgen ervoor dat álle bedwantsen in uw huis verdwijnen. We sporen de wants op aan de hand van hun geur, eitjes en uitwerpselen. Zo weten we precies waar ze zitten.

Wilt u ons in of om Purmerend ook inschakelen? Bel ons dan vandaag nog.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606