0299 - 79 92 44

Ongediertebestrijder nodig in Purmerend?

Bedwantsen bestrijden in Purmerend

Heeft u een bedwantsenplaag in de regio Purmerend? Kom dan snel in actie. Deze parasiet is erg moeilijk te bestrijden. Hoe eerder u een ervaren ongediertebestrijder inschakelt, hoe gemakkelijker het is om de bedwants te bestrijden. De vakman helpt u hier graag bij.

De bedwants wordt ook wel een wandluis genoemd en kwam tot een aantal jaar geleden nauwelijks voor in Nederland. In de afgelopen jaren zijn er echter steeds meer meldingen geweest van bedwantsen in Nederland. Die zijn hier vooral terecht gekomen doordat Nederlandse toeristen ze vanuit het buitenland hebben meegenomen.

De wants is zo’n halve centimeter lang, rood of bruin van kleur en leeft van mensenbloed. De parasiet komt vooral ‘s nachts tevoorschijn. Ze steken dan met hun steeksnuit door de huid heen, waardoor rode bultjes ontstaan. Overdag verstoppen ze zich erg goed, waardoor het lastig kan zijn om ze allemaal te verwijderen.

Onze werkwijze

Wanneer niet alle bedwantsen weggehaald worden, is het voor de wants mogelijk om weer in groten getale terug te komen. Wij zorgen ervoor dat álle bedwantsen in uw huis verdwijnen. We sporen de wants op aan de hand van hun geur, eitjes en uitwerpselen. Zo weten we precies waar ze zitten.

Wilt u ons in of om Purmerend ook inschakelen? Bel ons dan vandaag nog.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Purmerend, Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Hoofdvestiging