0299 - 79 92 44

Ongediertebestrijder nodig in Purmerend?

Wespen bestrijden in Purmerend

Heeft u overlast van wespen in de regio Purmerend? Schakel dan De vakman in, uw ervaren ongediertebestrijder! Deze vliegende insecten kunnen erg vervelend steken en kunnen bovendien soms zeer gevaarlijk zijn. Wacht daarom niet te lang en kom snel in actie. Zo zorgt u er ook nog eens voor dat de plaag niet groter wordt.

Weg met de wespenplaag

Wespen zijn insecten die berucht zijn om hun vervelende steken. Anders dan een bij blijven wespen leven na het steken. Met name in het najaar worden wespen agressiever en gaan ze op zoek naar zoetigheden. Zit er een wespennest in of rondom uw woning? Kom dan snel in actie om de hinder weg te laten nemen. Wilt u het wespennest zelf verwijderen? We raden u aan om dat uiterst voorzichtig te doen. Alleen als het nest niet meer bewoond wordt, kunt u het zonder problemen zelf weghalen. In andere gevallen kunt u het wespen bestrijden beter overlaten aan een professional.

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op. In Purmerend en omgeving zijn we u graag van dienst!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Purmerend, Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Hoofdvestiging