0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Purmerend?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Purmerend

Kakkerlakken bestrijden Purmerend

Zitten er kakkerlakken in uw huis? Pas dan op, kakkerlakken kunnen zich ontzettend snel voortplanten en kunnen allerlei vervelende ziektes overbrengen. Schakel snel een ervaren ongediertebestrijder in wanneer u kakkerlakken in huis heeft of een sterk vermoeden hiervan heeft, want dit ongedierte is erg moeilijk te bestrijden. Dat komt omdat veel soorten resistent zijn geworden tegen gifsoorten. Hierdoor heeft dit gif geen zin meer. de door ons aangedragen professional is een ongediertebestrijder die precies weet hoe de kakkerlak toch te verjagen is. We staan in de regio Purmerend voor u klaar.

Kakkerlakken in huis

U vermoedt dat u te maken heeft met kakkerlakken in uw woning? U kunt deze beestjes vrij eenvoudig herkennen aan een aantal kenmerken. De meeste kakkerlakken worden tussen de één en acht centimeter lang, ze lopen erg snel en kunnen soms vliegen. Ze hebben vaak bruine, donkerrode of zwarte kleur en hebben twee grote voelsprieten op hun kop zitten.

De kakkerlak staat bekend als een alleseter. Aan een paar broodkruimeltjes kan het beestje al genoeg hebben. Ze komen daarom vooral voor in keukens of in woonkamers. Vooral ‘s nachts komen ze tevoorschijn. Overdag verstoppen ze zich meestal.

Aarzel niet om een beroep te doen op ons wanneer u met een kakkerlakkenplaag kampt. In Purmerend en omstreken kunt u op ons rekenen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606