0299 - 79 92 44

Ongediertebestrijder nodig in Purmerend?

Kakkerlakken bestrijden Purmerend

Zitten er kakkerlakken in uw huis? Pas dan op, kakkerlakken kunnen zich ontzettend snel voortplanten en kunnen allerlei vervelende ziektes overbrengen. Schakel snel een ervaren ongediertebestrijder in wanneer u kakkerlakken in huis heeft of een sterk vermoeden hiervan heeft, want dit ongedierte is erg moeilijk te bestrijden. Dat komt omdat veel soorten resistent zijn geworden tegen gifsoorten. Hierdoor heeft dit gif geen zin meer. De vakman is een ongediertebestrijder die precies weet hoe de kakkerlak toch te verjagen is. We staan in de regio Purmerend voor u klaar.

Kakkerlakken in huis

U vermoedt dat u te maken heeft met kakkerlakken in uw woning? U kunt deze beestjes vrij eenvoudig herkennen aan een aantal kenmerken. De meeste kakkerlakken worden tussen de één en acht centimeter lang, ze lopen erg snel en kunnen soms vliegen. Ze hebben vaak bruine, donkerrode of zwarte kleur en hebben twee grote voelsprieten op hun kop zitten.

De kakkerlak staat bekend als een alleseter. Aan een paar broodkruimeltjes kan het beestje al genoeg hebben. Ze komen daarom vooral voor in keukens of in woonkamers. Vooral ‘s nachts komen ze tevoorschijn. Overdag verstoppen ze zich meestal.

Aarzel niet om een beroep te doen op ons wanneer u met een kakkerlakkenplaag kampt. In Purmerend en omstreken kunt u op ons rekenen!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Purmerend, Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Hoofdvestiging