0299 - 79 92 44

Ongediertebestrijder nodig in Purmerend?

Woelratten bestrijden in Purmerend

Een compleet gangenstelsel ontwerpt hij onder de grond: de woelrat. Ondertussen knaagt hij aan wortels, bijvoorbeeld van bomen en planten. Zo kan er heel wat overlast ontstaan in uw tuin of boomgaard! Heeft u te maken met woelratten in uw omgeving? Dan is bestrijding niet mogelijk. Dit knaagdier is namelijk beschermd, waardoor het doden niet is toegestaan. Gelukkig zijn er ook andere manieren om van de vervelende overlast af te komen. Daarvoor kunt u terecht bij een professionele ongediertebestrijder. In Purmerend en omstreken doet u hiervoor een beroep op De vakman. Dankzij onze uitgebreide kennis en kunde en onze moderne hulpmiddelen kunt u altijd vertrouwen op een passende oplossing voor de hinder!

Schakel ons in

Hoe langer u wacht om de overlast aan te laten pakken, hoe meer problemen er ontstaan. Blijf daarom niet afwachten, maar haal er meteen een professional bij! Wilt u in de regio Purmerend een beroep doen op onze specialisten? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het telefoonnummer 0299 - 79 92 44; wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden! Ook kunt u ons online contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. Als ervaren woelratten expert staan we voor u klaar!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Purmerend, Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Hoofdvestiging