0299 - 79 92 44

Ongediertebestrijder nodig in Purmerend?

Last van een steenmarter in Purmerend?

Zorgt de steenmarter voor ernstige overlast voor u in Purmerend of omgeving? Zitten er steenmarters in uw woning, vernielen ze uw autokabels of heeft u op een andere manier last van de marter? Schakel dan de experts van De vakman in. Wij komen graag bij u langs om een inspectie te doen en een effectieve oplossing te vinden.

Steenmarters zijn kleine roofdieren die vooral ‘s nachts leven. Marters hebben ongeveer dezelfde afmetingen als een kat. Hij heeft een bruine vachtkleur en een witte keelvlek. Het is een roofdier en eet muizen, ratten, eekhoorns maar ook vruchten en bessen.

Hoewel de marter voor de mens niet gevaarlijk is, kan hij wel veel vernielingen veroorzaken en zorgen voor stankoverlast.

Steenmarters verjagen

De steenmarter is een beschermde diersoort in Nederland. Dat houdt in dat de marter niet gedood, verstoord of gevangen mag worden. Toch zijn er mogelijkheden om de marter diervriendelijk te verjagen. Zo stoppen wij uw overlast. Dankzij onze ervaring weten we precies hoe we dit voor elkaar krijgen.

Wilt u meer weten over de aanpak van steenmarters? Of wilt u ons meteen inschakelen om de overlast weg te nemen? Neem dan contact met ons op. Bel of vul ons contactformulier in. We zijn u in de regio Purmerend met plezier van dienst!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Purmerend, Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Hoofdvestiging