0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Purmerend?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Purmerend

Last van een steenmarter in Purmerend?

Zorgt de steenmarter voor ernstige overlast voor u in Purmerend of omgeving? Zitten er steenmarters in uw woning, vernielen ze uw autokabels of heeft u op een andere manier last van de marter? Schakel dan de experts van de door ons aangedragen professional in. Wij komen graag bij u langs om een inspectie te doen en een effectieve oplossing te vinden.

Steenmarters zijn kleine roofdieren die vooral ‘s nachts leven. Marters hebben ongeveer dezelfde afmetingen als een kat. Hij heeft een bruine vachtkleur en een witte keelvlek. Het is een roofdier en eet muizen, ratten, eekhoorns maar ook vruchten en bessen.

Hoewel de marter voor de mens niet gevaarlijk is, kan hij wel veel vernielingen veroorzaken en zorgen voor stankoverlast.

Steenmarters verjagen

De steenmarter is een beschermde diersoort in Nederland. Dat houdt in dat de marter niet gedood, verstoord of gevangen mag worden. Toch zijn er mogelijkheden om de marter diervriendelijk te verjagen. Zo stoppen wij uw overlast. Dankzij onze ervaring weten we precies hoe we dit voor elkaar krijgen.

Wilt u meer weten over de aanpak van steenmarters? Of wilt u ons meteen inschakelen om de overlast weg te nemen? Neem dan contact met ons op. Bel of vul ons contactformulier in. We zijn u in de regio Purmerend met plezier van dienst!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606