0299 - 79 92 44

Ongediertebestrijder nodig in Purmerend?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Purmerend

Heeft u een muggen- of vliegenplaag in of om Purmerend? De vakman helpt u graag. Vliegen zijn niet alleen vervelend, ze kunnen ook gevaarlijk zijn. Wanneer ze over uw eten lopen verspreiden ze bijvoorbeeld gevaarlijke bacteriƫn waar u goed ziek van kan worden. Muggen verstoren u nachtrust, en kunnen bovendien voor erg jeukende bulten zorgen. Dit ongedierte bent u liever kwijt! Wij helpen u met plezier met muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden.

Vliegen in huis?

Zitten er veel vliegen bij u in Purmerend in huis? Vaak is er dan sprake van een broednest rondom of in uw woning. Vliegen blijven daardoor terugkomen. U hoeft zich echter niet langer zorgen te maken als u ons heeft gebeld. Onze ongediertebestrijders weten precies wat ze moeten doen bij een vliegenplaag. We kunnen de broedplaatsen van uw woning opsporen en deze verwijderen. Zo zorgen we voor een blijvende oplossing voor uw vliegen probleem.

Rioolvliegjes na een rioollekkage

Heeft u een rioollekkage? Dan komen er vaak rioolvliegjes voor. Deze kleine vliegjes worden ook wel latrinevliegjes of motmuggen genoemd. Hoewel ze niet pijnlijk kunnen steken, zijn ze wel gevaarlijk omdat ze gevaarlijke bacteriƫn overbrengen. Dat komt omdat ze leven in verontreinigd water. Wanneer rioolvliegjes voorkomen, dan is er bijna altijd sprake van een rioollekkage.

Muggenplaag

Kampt u met een muggenplaag? Ook dan schieten wij u graag te hulp. Wanneer er heel veel muggen in uw huis voorkomen dan is er waarschijnlijk een broedplaats in de buurt. Wij sporen deze op en zorgen voor een effectieve oplossing. Met speciale technieken gaan we de mug te lijf.

Ook last van een vliegen- of muggenplaag in Purmerend of omstreken? Schakel ons dan vandaag nog in voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden. We zorgen voor een snelle oplossing, zodat de overlast vlug verleden tijd is. Bel om een afspraak te maken of vraag onze offerte aan.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Purmerend, Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Hoofdvestiging